Sådan finder du din pukkode

Har du indtastet forkert pinkode tre gange, skal du bruge din pukkode for at lave en ny pinkode. Se her, hvordan du finder frem til din pukkode.

Du kan altid logge ind på Mit YouSee og få vist din pukkode. Der er 2 forskellige selvbetjeninger til Mit YouSee for mobilkunder. Så det afhænger af dit kontonummer, hvilken selvbetjening, du har adgang til.

Ser din selvbetjening sådan ud, skal du:

Klik på vis detaljer på Mit YouSee for at finde din Pukkode

1. Klikke på Vis detaljer ved det mobil nummer, du vil finde pukkoden til.

Find din Pukkode til dit YouSee Mobil abonnement under punktet Simkort

2. Scroll ned til menupunktet Simkort. Her finder du pukkoden.

Står der ikke nogen pukkode endnu, skal du klikke på Aktivér simkort ud for punktet Status for simkort.

Ser din selvbetjening sådan ud i stedet , skal du:

Find din pukkode til YouSee mobil under punktet Mit abonnement på Mit YouSee
1. Klikke på Mit abonnement i menuen til venstre.
har du glemt din pinkode skal du bruge din pukkode. Find den på Mit YouSee
2. Gå til punktet Aktiv, og her finder du pukkoden til det simkort, du bruger.
Du kan også få sendt din pukkode med brev ved at kontakte YouSee Kundeservice eller få den oplyst i din nærmeste YouSee Butik mod visning af gyldig legitimation.