Selve simkortet

Få hjælp til opsætning, brug og løsning af problemer med sim, pin og puk

Dit simkort fra Yousee er et Multisimkort, hvilket betyder, at der i virkeligheden gemmer sig tre størrelser simkort i ét.

Den mest almindelige simkortstørrelse i dag er nanosim, der er det mindste af simkortene, som kun lige har plads til chippen.
Den næste størrelse er mikrosim, der bruges i visse smartphones og Mobilt Bredbånd-modemmer.
Endelig er der minisim, der er den største af de tre. Dette simkort bruges typisk i Mobilt Bredbånd-modemmer.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du lige tjekker, hvilken størrelse der passer til dit produkt, inden du trykker simkortet ud.

I det hvide felt i højre hjørne af kortets forside finder du simkortnummeret. Det er det samme nummer, som også er printet på bagsiden af selve chippen. Dette nummer skal du typisk bruge i forbindelse med, at du skifter mobilselskab og vil beholde dit nummer.

På bagsiden af kortet er der et hvidt felt med pinkode og pukkode. Pinkoden bruger du til at låse kortet op med første gang. Pukkoden kan du bruge til at nulstille pinkoden. Det er derfor en god idé at gemme pukkoden, hvis nu du glemmer din pinkode.