Få hjælp til simkort

Få hjælp til opsætning, brug og løsning af problemer med sim, pin og puk

Hvor finder jeg mit simkort-nummer?

simkort-nummeret - også kaldet ICCID - finder du på det lille chip-kort, som sidder i mobiltelefonen. På de fleste mobiltelefoner, skal du tage simkortet ud af telefonen for at aflæse nummeret, der består af mellem 11 og 20 cifre.

Aflæs simkort-nummer på mobilen

På iPhone, iPad og Windows Phone kan du aflæse simkort-nummeret direkte i telefonens indstillinger. På Android-mobiler kan du desværre ikke finde simkort-nummeret direkte på telefonen. I stedet kan du benytte gratis-app'en"SIM-kort Information" fra Google Play
iPhone og iPad: Tryk på IndstillingerGenerelt og til sidst Om. Simkort-nummeret står ud for ICCID.
Se SIM-kort-nummeret på iPhone og iPad
Windows Phone 7,5 og nyere: Fra startskærmen trykker du på pile-ikonet, IndstillingerOm og til sidst Mere info. Simkort-nummeret finder du ud for SIM ID.
Se SIM-kort-nummeret på Windows Phone