Sådan opretter du et Smart Wear-abonnement til dit Apple Watch

Med et Smart Wear-abonnement kan du lade din iPhone blive hjemme. For abonnementet giver dig mulighed for at ringe, modtage opkald, læse og sende beskeder, lytte til musik og bruge din mobils andre funktioner på dit Apple Watch.

Med Smart Wear kobler du Apple Watch til din iPhone, så du kan bruge dit mobilabonnement på dit ur.

Se her, hvordan du opretter dit Smart Wear-abonnement.

Nederst på siden finder du også en FAQ med spørgsmål og svar til Smart Wear.

1. Sørg for at både iPhone og Apple Watch er opdateret med den nyeste iOS-software.
Tryk derefter på funktionen Watch på din iPhone.

2. Her scroller du ned, og trykker på Mobilnetværk.

3. Tryk på Indstil mobildata.

4. Nu bliver du bedt om at logge ind. Og her logger du ind med dit YouSee Login.

Få hjælp, hvis du har glemt dit YouSee Login

5. Tryk på Næste.

6. Sæt flueben i de to obligatoriske punkter.

7. Tryk på Bestil.

8. Når du ser ovenstående besked, trykker du på Tilbage.

9. Nu er mobilen i gang med at aktivere dit Smart Wear-abonnement.

10. Når cirklen stopper med at dreje rundt, er abonnementet aktiveret.

11. Her kan du fremover se,  hvor meget mobildata, du har brugt.

Spørgsmål og svar til Smart Wear