Med appen  YouSee Voicemail, kan du lytte og holde styr på dine telefonsvarerbeskeder – helt uden at skulle ringe op til din telefonsvarer. Med appen kan du :

• afspille, spole og slette dine telefonsvarerbeskeder
  • dele dine beskeder med andre
  • ringe tilbage eller sende en sms

Har du et mobilabonnement* hos os, kan du frit hente appen.  Du skal blot indtaste dit telefonnummer og en sms-kode -  så er du i gang.

Hent appen:

*Desværre tilbyder vi ikke YouSee Voicemail til kunder med Duét, Pro-abonnement, MobilTid eller Click.

Når du har hentet appen, skal du logge ind ved hjælp af en sms-kode. Se her, hvordan du gør:

1. Åbn appen.

2. Indtast dit mobilnummer og tryk på Modtag SMS kode.

3. Du modtager en sms med en kode. Indtast koden i appen, og tryk Log ind

Så er du klar til at bruge YouSee Voicemail.