Indstillinger og brug af appen

1. Her kan du indtale din velkomsthilsen og indstille hvor lang der skal gå, før telefonsvareren aktiveres. Du kan også slå telefonsvareren fra når fx du er i udlandet.
  2. Vælg, om du vil have besked om nye voicemail-beskeder som sms eller push-notifikation.
  3. Her giver du appen tilladelse til fx at slå nummeret op i dine kontakter for at vise navnet.
  4. Du kan logge ud af andre enheder, du ikke længere skal være logget ind på.
  5. Her finder du nyttige links og telefonnumre.

Administrér dine voicemail beskeder

Tryk på de 3 prikker for at få vist:

• Skraldespand -– slet beskeder
  • Hængelås – lås en besked
  • Pilen – Videresend som sms eller mail.

Slet tråden af beskeder

Sådan sletter du en hel tråd af beskeder fra samme afsender:

1. Træk tråden mod venstre.
  2. Der kommer en skraldespand frem.
  3. Tryk på skraldespanden for at slette tråden.

Du kan ikke slette en tråd, hvis du har låst nogle beskeder i tråden.