1.  Det kan være praktisk at slå telefonsvareren fra, hvis du opholder dig  på et sted uden internetadgang, fx i udlandet. Læs mere om brug af Voicemail i udlandet.

2.  Indstil, hvilke beskeder, du vil modtage som push-besked på mobilen.

3.  SMS-notifikationer slås til, hvis du vil gøres opmærksom på nye beskeder via sms.

4. Indstil, hvor lang tid mobilen skal ringe, før telefonsvareren aktiveres.

6. Brug kun Wi-Fi kan slås til, hvis du ikke ønsker at bruge mobildata på at hente beskeder.

7. Under Godkendte enheder kan du se og administrere, hvilke telefoner der har installeret app'en, og har adgang til det aktive telefonnummer. Skal en telefon ikke længere have adgang, kan du fjerne den her eller ved at henvende dig til kundeservice på 70 70 40 40.