Wi-Fi Opkald er en teknologi, der gør det muligt at bruge netværket fra dit wi-fi modem til at foretage og modtage opkald.

Det giver dig bedre mobildækning, selv i rum med dårligt signal.

YouSee Wi-Fi Opkald behandler dine opkald fra mobilen som helt almindelige mobilopkald. Derfor takseres de på samme måde som alle andre opkald fra din mobiltelefon.

Hvordan kan jeg bruge Wi-Fi Opkald?

• Din mobil skal understøtte wi-fi opkald
  • Du skal have et abonnement, hvor Wi-Fi Opkald er inkluderet
  • Du skal have downloadet den seneste softwareversion
  • Stabil wi-fi forbindelse

Fordele med YouSee Wi-Fi Opkald?

Tal ude og inde
Du får en bedre dækning indendørs og mulighed for at ringe, når det udendørs mobilsignal har svært ved at komme ind.

Bedre kvalitet
Opkaldet går hurtigere igennem og hvis du ringer til et nummer, der også bruger Wi-Fi Opkald, bliver lydkvaliteten også højere.

Glidende overgang med VoLTE
Med YouSee Wi-Fi Opkald kan opkaldet gå fra wi-fi til 4G mobilnetværket - og omvendt, uden at dit opkald bliver tabt. Dette kan lade sig gøre fordi YouSee har lanceret opkald via 4G netværket. Dette bliver kaldt for VoLTE.

VoLTE betyder Voice over LTE - hvilket vil sige,  at du nu kan også kan foretage opkald via dit 4G Netværk. VoLTE giver dig en hurtig etablering af dine opkald og en bedre lydkvalitet.