Sådan viderestiller du dine opkald

I denne artikel  kan du se. hvordan du viderestiller dine opkald til andre danske telefonnumre. Så går du aldrig glip af det næste opkald, hvis du ikke er ved din egen mobiltelefon.

I stedet for kun at viderestille til din telefonsvarer - også kaldet voicemail, kan du i stedet viderestille dit nummer til et hvilket som helst dansk telefonnummer.

Her kan du se de forskellige former for viderestilling, og se hvordan du aktiverer viderestillingen:

Ved intet svar
Her viderestilles dine opkald i en situation, hvor du ikke når at tage telefonen.

Ved slukket eller ingen dækning
Her viderestilles dine opkald, hvis din telefon er slukket, eller der er ikke er mobildækning, der hvor du er.

Ved optaget
Her viderestilles opkaldet, hvis du allerede taler i telefon.

Ubetinget viderestilling

Denne viderestilling sørger for, at du slet ikke modtager opkald på din telefon. Alle opkald sendes videre til det nummer, du har ønsket at viderestille til. Så din telefon ringer ikke, når denne viderestilling er slået til. Har du viderestillet til din Voicemail, vil du ikke opdage opkaldet, før du får besked om det indgående opkald fra Voicemail.

Sådan viderestiller du

Der er 2 måder, du kan opsætte viderestilling på din mobil.

Viderestilling med GSM-koder

Her laver du et opkald fra telefonen med en speciel kode og det nummer, du vil viderestille til. Så bliver viderestillingen aktiveret.
  • Først vælger du det nummer, du vil viderestille dine opkald til. Dette nummer skal du indtaste i GSM-koden.

Sådan aktiverer du viderestilling

Ved intet svar: *61*nummer# Ring op

Ved slukket eller ingen dækning: *62*nummer# Ring op

Ved optaget: *67*nummer# Ring op

Ved intet svar/slukket/ingen dækning/optaget på samme tid: **004*nummer# Ring op

Ændre tidsinterval før viderestilling (kun til Intet svar): *61*nummer**30# Ring op (Her er intervallet 30 sekunder. Tidsintervallet kan være 5-10-15-20-25-30 sekunder).

Ubetinget viderestilling af alle opkald: *21*nummer# Ring op

Sådan deaktiverer du viderestilling igen

Ved intet svar: #61# Ring op

Ved slukket eller ingen dækning: #62# Ring op

Ved optaget: #67# Ring op

Ubetinget viderestilling: #21# Ring op

Deaktiver alle viderestillinger: #002# Ring op

Hvis du vil kontrollere din viderestilling eller se, hvilket nummer, der viderestilles til: *#kode# Ring op

Viderestilling via menuen på din mobil

Du kan også aktivere og deaktivere viderestillinger gennem indstillings-menuen på din telefon. Nedenfor kan du se tre eksempler på, hvordan du håndterer disse viderestillinger.

• Viderestilling på iOS (iPhone)

På iOS kan du kun aktivere den ubetingede viderestilling. Vil du bruge andre viderestillinger skal du bruge GSM-koder.

• Tryk på Indstillinger
    • Rul ned til Telefon
    • Slå Viderestil opkald til
    • Indtast så det nummer, dine opkald skal viderestilles til

Du deaktivere viderestillingen ved at på tilbage til Viderestil opkald, og slå funktionen fra.

Viderestilling på Huawei

• Tryk på Opkalds-ikonet på din telefon
    • Her vælger du Indstillinger
    • Vælg Viderestilling af opkald
    • Telefonen søger nu de forskellige viderestillinger frem.
    • Vælg så den viderestilling du vil aktivere.
    • Indtast nummeret du vil viderestille til
    • Aktivér så viderestillingen

Du deaktiverer eller ændrer viderestilling ved at gå tilbage til oversigten med viderestillinger.

Viderestilling på Samung

• Tryk på Opkald (telefonrøret) på din telefon
    • Her vælger du Indstillinger
    • Vælg så punktet Flere indstillinger
    • Tryk på Viderestillinger
    • Så vælger du Stemmeopkald
    • Telefonen søger nu de forskellige viderestillinger frem
    • Vælg så den viderestilling, du vil aktivere
    • Indtast nummeret du vil viderestille til
    • Aktivér nu viderstillingen

Du deaktiverer eller ændrer viderestilling ved at gå tilbage til oversigten med viderestillinger.