YouSee Voicemail App

Alle der har et YouSee-mobilabonnement kan frit hente appen YouSee Voicemail, som giver dig et lynhurtigt overblik over dine telefonsvarerbeskeder

1. For at afspille en besked, skal du blot klikke på den. Nye beskeder er markeret med fed.
  2. Når en besked afspilles, kan du følge med i bunden af skærmen, hvor en afspilningsbar viser, hvor i beskeden du befinder dig.
  3. Du kan spole frem og tilbage i beskeden ved at trække i den grønne indikator, og du kan sætte beskeden på pause.
  4. Beskedens afsender, dato og længde fremgår af afspilningsbaren, som automatisk forsvinder, når beskeden er slut.

YouSee Voicemail Afspil
Del og lås beskeder
Hver besked har sin egen menu, som åbnes ved at klikke på de 3 prikker til højre i beskeden.

Fra menuen kan du vælge følgende:
  • Ring tilbage til afsenderen
  • Send en sms til afsenderen
  • Opret kontakt, hvis nummeret ikke er i dine Kontakter
  • Del besked via sms, mail eller sociale netværk
  • Lås besked for at være sikker på, at den ikke bliver slettet
Slet besked –  forudsat at beskeden ikke er låst
YouSee Voicemail App