YouSee Voicemail App

Alle der har et YouSee-mobilabonnement kan frit hente appen YouSee Voicemail, som giver dig et lynhurtigt overblik over dine telefonsvarerbeskeder

Spørgsmål & Svar

Hvad sker der hvis min mobil bliver stjålet?
Du kan tage kontakt til kundeservice på 70 70 40 40. Så sørger de for, at adgangen til app’en bliver trukket tilbage. Så har andre ikke adgang til private talebeskeder via app’en på den stjålne mobiltelefon.

Hvor lange kan beskeder være?
Hvis talebeskeden ikke indeholder nogen form for lyd de første 15 sekunder, vil beskeden ikke blive gemt. Beskeder kan højst vare 240 sekunder, så du ikke modtager lange lommeopkald.

Hvordan ændrer jeg app’ens sprog?

App’en tilpasser sig automatisk telefonens sprog, så for at ændre sproget i app’en, skal det også ændres i telefonens indstillinger.

Hvorfor er alle mine tidligere talebeskeder slettet?
Talebeskeder, du har modtaget før du er blevet YouSee Voicemail-bruger, vil ikke blive overført til app’en. Hvis du har valgt at gendanne din gamle voicemail efter at have benyttet YouSee Voicemail, er dine talebeskeder på YouSee Voicemail blevet slettet, hvis ikke du har gemt dem udenfor app’en.

Hvordan slår jeg telefonsvaren fra?
Har du brug for at slå din telefonsvarer fra, så skal du gå i Indstillinger.
Øverst oppe kan du vælge om telefonsvareren skal være aktiv eller inaktiv. Du slår den fra ved at trække knappen øverst oppe til venstre.

Hvis du ikke bruger YouSee Voicemail app'en, kan du se hvordan du slår voicemail fra her

Slå telefonsvarer fra og til via YouSee Voicemail appen

Download brugermanual til YouSee Voicemail

Download brugermanual