YouSee Voicemail

Vil du lynhurtigt aflytte, gemme og få overblik over dine telefonsvarer-beskeder? Så hent vores YouSee Voicemail-app

YouSee Voicemail – nemt og overskueligt

Med vores app, YouSee Voicemail, får du mulighed for at aflytte og holde styr på dine telefonsvarerbeskeder – helt uden at skulle ringe op til din telefonsvarer. Appen er helt enkel og nem at navigere i, og den giver dig mulighed for:

• at afspille, spole og slette dine talebeskeder
  • at dele dine talebeskeder med andre
  • at ringe tilbage eller sende en SMS
  • at vælge om beskeder skal hentes via mobildata eller wi-fi.

Har du et YouSee mobilabonnement*, kan du frit hente appen. Den findes både til iOS (iPhones) og Android, og ligger klar til installation i både App Store og Google Play. Det er super nemt at tage appen i brug. Du skal blot indtaste dit telefonnummer og en aktiveringskode -  så er du i gang.

Du kan downloade appen YouSee Voicemail her:

Hvordan bruger jeg YouSee Voicemail?

På de næste par faneblade kan du se, hvordan du kommer i gang med appen. Vi har også lavet en guide, som kan hjælpe dig – både med hvordan du opsætter den og efterfølgende bruger den.

Hent guiden her

Du kan også se en hjælpevideo om YouSee Voicemail og de muligheder den giver.

*Desværre tilbyder vi ikke YouSee Voicemail til kunder med Duét, Pro-abonnement, MobilTid eller Click.