YouSee Voicemail App

Alle der har et YouSee-mobilabonnement kan frit hente appen YouSee Voicemail, som giver dig et lynhurtigt overblik over dine telefonsvarerbeskeder

YouSee Voicemail App: Indstillinger

• Slå telefonsvarer til og fra. Det kan være praktisk at slå telefonsvareren fra, hvis du skal opholde dig i længere tid på et sted uden internetadgang, for eksempel i udlandet. Læs mere om brug af voicemail i udlandet
  • Under Modtag notifikationer og SMS-notifikationer kan du vælge hvordan din telefon skal gøre dig opmærksom på nye beskeder.
  • Brug kun Wi-Fi kan slås til, hvis du ikke ønsker at bruge mobildata på at hente beskeder. Selv om beskeder kun fylder 4 kb pr. sekund, kan det være praktisk at slå fra, hvis du fx er i udlandet.
  • Ringetid: Her kan du vælge, hvor længe telefonen skal ringe, før svareren slår til. Det kan være mellem 5 og 30 sekunder.
  • Adgang til kontakter skal slås til, hvis du ønsker navne og billeder på afsenderen ud for dine beskeder.
  • Afspil via højtaler afgør, om du lytter til dine beskeder gennem telefonens højtaler, eller gennem "telefonrøret", altså ved at tage telefonen op til øret.
  • Under Godkendte enheder kan du se og administrere, hvilke telefoner der har installeret app'en, og har adgang til det aktive telefonnummer. Skal en telefon ikke længere have adgang, kan du fjerne den her eller ved at henvende dig til kundeservice på 70 70 40 40.
  • Gendan gammel telefonsvarer: Ønsker du ikke længere at anvende YouSee Voicemail, kan du gendanne din gamle telefonsvarer ved at klikke her. Vær opmærksom på, at du dermed sletter alle beskeder fra denne telefonsvarer.
  • Du kan også nemt logge ud af din YouSee Voicemail på de enkelte enheder. Vil du logge enheden på igen, skal du igennem opsætningen af din YouSee Voicemail igen. Beskeder modtaget i YouSee Voicemail kan ikke tilgås i den tidligere telefonsvarer.

YouSee Voicemail App
  • På iOS enheder er det nødvendigt at slå push-notifikationer til og fra via indstillinger på din telefon. Du vil derfor blive dirigeret til Indstillinger for at foretage denne handling under Meddelelser. Her er det også muligt at give app’en adgang til din telefons kontakter og mikrofon. Tillad opdatering af apps i baggrunden for at aktivere automatisk opdatering af app’en.
YouSee Voicemail App