YouSee Voicemail App

Alle der har et YouSee-mobilabonnement kan frit hente appen YouSee Voicemail, som giver dig et lynhurtigt overblik over dine telefonsvarerbeskeder

Indtal Velkomsthilsen

Du kan personliggøre din YouSee Voicemail ved at indtale en personlig velkomsthilsen.

Klik på Velkomsthilsen under Indstillinger. Her kan du optage en ny velkomsthilsen, afspille din nuværende velkomsthilsen elle slette din velkomsthilsen.

• Optag en ny velkomsthilsen ved at klikke på mikrofonen.
YouSee Voicemail Velkomst start
  • Klik stop når din hilsen er slut.

Du kan nu lytte til din hilsen og aktivere den ved at trykke på Gem eller indtale en ny, hvis du ikke var helt tilfreds. En velkomsthilsen kan vare op til 120 sekunder.
YouSee Voicemail Velkomst stop