Tilføj din yndlingsmusik til Min Musik

Har du sange, albums eller kunstnere, som du bare må høre igen og igen? Så kan du tilføje dem til Min Musik – og nemt finde frem til dem.

1. Vil du tilføje et helt album til Min Musik, trykker du på hjertet ved siden af albumtitlen.

Tryk på hjertet for at favoritmarkere et helt album
  1. Hvis du vil tilføje en enkelt sang til Min Musik, trykker du på de tre prikker ud for sangen.

Tryk på de tre prikker ud for de enkelte nummer for at tilføje en enkelt sang
  1. Tryk på Tilføj til Min Musik.

Tryk på Tilføj til Min Musik
  1. Hvis du vil tilføje en kunstner til Min Musik, skal du finde kunstneren og trykke på hjertet ved siden af navnet.

Hvis du vil tilføje en kunstner, finder du kunstneren og trykker på hjertet
  1. Musikken du har tilføjet, kan du nu finde ved at trykke på Min Musik i bunden af skærmen.

Find din yndlingsmusik under Min Musik i bunden til højre