Hjælp til YouSee Musik



Hvordan gør jeg sange til mine Favoritter

Har du sange eller albums, du bare må høre igen og igen? Så kan du favoritmarkere dem — og nemt finde frem til dem.

Vil du favoritmarkere et helt album, så trykker du på hjertet.

Tryk på de tre grønne prikker, hvis du vil favoritmarkere enkelte numre.

Tryk på Favoritmarker

Musikken du har favoritmarkeret, finder du herefter under Favoritter i bunden af skærmen.

Del din mening med os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sider. Hvad synes du?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen