Opret playlister i YouSee Musik

Her viser vi dig, hvordan du opretter playlister

Her kan du se, hvordan du opretter playlister med dine yndlingssange og albums.

1. Tryk på de tre prikker ud for musiknummeret eller det album, du vil have på din playliste.

Tryk på de tre prikker ved siden af albummet eller ved siden af nummeret
  1. Tryk på Tilføj til playliste.

Tryk på tilføj til playliste
  1. Her kan du tilføje musikken til en eksisterende playliste ved at trykke på playlisten. Du kan også vælge at trykke på Opret playliste, hvis du ønsker at oprette en ny playliste.

Playliste_03
  1. Navngiv nu din nye playliste og tryk på Gem øverst til højre.

Indtast et navn for playlisten
  1. Du kan også gemme din afspilningskø som en playliste. Åbn køen ved at trykke på den sang, der spiller.

Åbn køen ved at trykke på sangen
  1. Tryk på Kø-ikonet i nederste højre hjørne.

Tryk på kø-ikonet nederst til højre
  1. Tryk på Gem øverst til højre.

Tryk gem øverst til højre
  1. Vælg en eksisterende playliste ved at trykke på playlisten eller tryk på Opret playliste, hvis du ønsker at oprette en ny playliste.

Playliste_08

Her viser vi dig, hvordan du finder dine playlister

1. Du finder dine playlister under Min Musik i bunden af skærmen.

Tryk på Min Musik
  1. Tryk på Playlister

Tryk på playlister
  1. Du kan ændre rækkefølgen af dine playlister i oversigten ved at trykke på ikonet i øverste højre hjørne.

Ændre rækkefølge ved at trykke på ikonet øverst til højre
  1. Vælg herefter, hvordan du ønsker at have listen sorteret.

Playliste_12

Her viser vi dig, hvor du redigerer dine playlister

1. Vil du redigere en playliste, skal du gå ind på playlisten og trykke på de tre prikker ved siden af playlistetitlen.

Tryk på de tre prikker ved siden af navnet på playlisten
  1. Tryk på Rediger playliste

Tryk på rediger playliste
  1. Fjern en sang ved at trykke på krydset ved siden af sangen.

2. Du kan ændre på rækkefølgen ved at holde fingeren på sangen og trække den til den ønskede placering.

3. Når du er færdig med at redigere gemmer du ændringerne ved at trykke på tjek-tegnet i øverste højre hjørne.

Playliste_15