Sådan virker Apple Watch sammen med YouSee Musik appen

Lytter du til musik på YouSee Musik og har du samtidig et Apple Watch? Så kan du nu bruge dit Apple Watch til at styre musikken.

Denne version af YouSee Musik til Apple Watch, kræver forbindelse til din iPhone. Du kan altså ikke bruge YouSee Musik alene på dit Apple Watch – endnu.

Du skal først have installeret YouSee Musik på din iPhone. Når du har gjort det, skal du derefter installere YouSee Musik på dit Apple Watch.

Når du har YouSee Musik installeret på din iPhone, så kan du gøre følgende:

1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Scroll til Tilgængelige apps.
  3. Find YouSee Musik-appen.
  4. Tryk på Installer for at tilføje YouSee Musik til dit ur.

Nu kan du bruge YouSee Musik på dit Apple Watch til at styre musikken.

Sådan ser det ud på dit ur, når du bruger YouSee Musik