Hjælp til YouSee Musik

Sådan bruger du YouSee Musik via CarPlay

Er der indbygget CarPlay i din bil, kan du lytte til YouSee Musik ved at forbinde din iPhone med Carplay

Har du brug for hjælp til at forbinde iPhone med CarPlay, kan du finde hjælp på Apples egne supportsider.

Sådan kommer du i gang

1. Log ind i YouSee Musik på din iPhone.

2. Forbind din iPhone med din CarPlay – enten trådløst eller med USB-kabel.

3. Find YouSee Musik på CarPlay-skærmen og åbn appen.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der en del funktioner fra YouSee Musik, der ikke findes i CarPlay versionen.

Du kan fx ikke søge musik frem.

Du kan lytte til al den musik, du har markeret som favorit, og dine egne playlister.

Og du kan få inspiration, ved at lytte til hitlister eller vores playlister.