Brug YouSee Musik på computer

Du kan lytte til YouSee Musik på musik.yousee.dk. Du skal logge ind med dit YouSee Login - som du bruger til fx Mit YouSee.

Har du glemt dit YouSee Login?
Få hjælp til login her.

Hvilke internetbrowsere er understøttet?

Du kan bruge YouSee Musik i følgende browsere på din PC/Mac:

Husk altid at opdatere din browser til den nyeste version for den bedste oplevelse.

musik desktop app 1

Download YouSee Musik til din computer

Hvis du bruger Google Chrome eller Microsoft Edge, kan du downloade YouSee Musik som desktop-app.

Du finder download-knappen under dine brugerindstillinger i øverste højre hjørne på musik.yousee.dk.

Har du problemer med YouSee Musik på web eller desktop?

Så få hjælp til at løse problemet her.

Prøv YouSee Musik-appen

Du kan også downloade YouSee Musik-appen til din mobil eller tablet. Så har du altid musikken lige ved hånden.
Læs mere om appen her.