Hjælp til YouSee Musik

Hvor henter jeg YouSee Musik appen?

Du kan bruge YouSee Musik appen til iOS og Android. For at komme i gang med YouSee Musik, skal du først hente appen til din smartphone eller tablet.

Hent YouSee Musik til iPhone eller iPad

Apple understøtter ikke længere 32-bit enheder. Derfor skal du skal have en iPhone 5S eller nyere og samtidig køre med iOS 9 eller nyere. Har du en iPod eller iPad, skal du være opmærksom på, at du skal have en iPad Air, iPad Mini 2, iPod Touch (6. generation) eller en nyere model, samt køre iOS 9 eller nyere for at kunne bruge YouSee Musik.

Hent YouSee Musik til Android

Vær opmærksom på, at din Android-enhed skal have installeret Android 4.4 eller nyere, for at kunne køre YouSee Musik appen.