Hjælp til YouSee Musik

Sådan kopierer du dine playlister til YouSee Musik

Med Soundiiz har du mulighed for at kopiere dine playlister med musik fra andre streamingtjenester til YouSee Musik. Soundiiz fungerer til de fleste og mest udbredte musikstreamingtjenester.

1. Gå ind på soundiiz.com

2. Vælg 'Start now' midt på siden.

3. Her skal du logge ind på Soundiiz. Du kan enten oprette en konto eller logge ind med din Facebook-, Google- eller Twitter-konto.
4. Tryk på menuknappen i øverste venstre hjørne. Vælg den streamingtjeneste, du vil kopiere playlister fra og log ind i tjenesten. Fx Spotify eller Tidal.
5. Tryk igen på menuknappen. Vælg YouSee Musik og log ind.
6. Tryk igen på menuknappen. Vælg 'Transfer'.
7. Følg de 5 trin for at overføre dine playlister. Du kan kun overføre en playliste ad gangen.

Adgang til Soundiiz

Du har gratis adgang til Soundiiz Free. Du kan kun kopiere en playliste ad gangen, og maksimalt 200 numre ad gangen. Du kan ikke kopiere albums, artister eller enkelte numre. Har du brug for at kunne dette, eller at kopiere flere playlister ad gangen, så kan du købe adgang til Soundiiz Premium og betale et månedligt beløb. Det gør du hos Soundiiz.

Ikke alle numre kommer med

Det er desværre ikke alle tjenester, der har de samme musiknumre. Derfor kan der være nogle numre fra dine playlister, der ikke kan kopieres over til YouSee Musik. Du får en besked på skærmen, hvis musikken ikke kan kopieres til YouSee Musik.