Hjælp til YouSee Musik

Hvordan får jeg login til YouSee Musik

For at få adgang til YouSee Musik skal du have et YouSee Login og et produkt hos YouSee, som giver adgang – fx YouSee Mobil. Du kan også få adgang gennem fordelsprogrammet YouSee More eller via et abonnement hos TDC Erhverv.

Har du abonnement hos TDC Erhverv, kan du finde hjælp her

1. Har du glemt dit YouSee Login?

Er du i tvivl, om du allerede har et YouSee Login, eller har du glemt det? Klik på knappen Glemt login herunder, og find det igen.

Glemt login

2. Har du ikke YouSee Login?

Hvis du ikke tidligere har logget ind på YouSee Musik eller Mit YouSee, skal du klikke på knappen herunder.

Opret login

3. YouSee More fordel

Har du valgt YouSee Musik som en fordel i YouSee More, så vil du kunne finde hjælp til at komme i gang med YouSee Musik i den e-mail, du modtog, da du valgte YouSee Musik som fordel. Har du ikke denne e-mail længere, kan du logge ind i Mit YouSee og finde den under YouSee More.

Log ind i Mit YouSee

Mobilabonnement med musik