Hjælp til YouSee Musik

Hvordan får jeg login til YouSee Musik

For at få adgang til YouSee Musik skal du have et adgangsgivende abonnement hos enten YouSee  – fx gennem fordelsprogrammet YouSee More eller et abonnement hos TDC Erhverv.

Har du abonnement hos TDC Erhverv, kan du finde hjælp her

Du skal bruge dit YouSee Login for at logge ind på YouSee Musik

1. Har du glemt dit YouSee login?

Er du i tvivl, om du allerede har et login til Mit YouSee, eller har du glemt det? Klik på knappen Glemt login herunder, og find det igen.

Glemt login

2. Har du ikke YouSee Login?

Hvis du ikke tidligere har logget ind på Mit YouSee, skal du klikke på knappen herunder.

Opret login

3. YouSee More fordel

Har du valgt YouSee Musik som en fordel i YouSee More, så vil du kunne finde hjælp til at komme i gang med YouSee Musik i den e-mail, du modtog, da du valgte YouSee Musik som fordel. Har du ikke denne e-mail længere, kan du logge ind i Mit YouSee og finde den under YouSee More.

Log ind i Mit YouSee