Hjælp til YouSee Musik

Kan jeg bruge YouSee Musik på pc?

Du kan lytte til YouSee Musik på musik.yousee.dk. Du skal logge ind med dit YouSee Login — som du bruger til fx Mit YouSee.

Du kan have flere YouSee Logins. Så du skal bruge det login, der er adgangsgivende til YouSee Musik.

Har du glemt dit YouSee Login?

Få hjælp til login her

Sådan bruger du musik

Når du er logget ind, kan du søge musikken frem, ved at klikke på søg ikonet i højre side.

Når du har fundet frem til en sang eller et album, klikker du på play ikonet.

Du kan vælge om musikken skal afspilles med det samme, eller sættes i kø.

Prøv YouSee Musik appen

Du kan også downloade YouSee Musik appen til din mobil eller tablet. Så har du altid musikken lige ved hånden.

Læs mere om appen her