Hjælp til YouSee Musik

Spørgsmål og svar til YouSee Musik

Har du spørgsmål i forbindelse med din brug af YouSee Musik, eller er der noget, du er i tvivl om? Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål her på siden:

Er YouSee Musik inkluderet i mit abonnement?

Er du i tvivl om dit abonnement indeholder YouSee Musik, kan du logge ind på Mit YouSee og kigge under inkluderede fordele for din mobil.

Har du et nyt mobilabonnement, vil YouSee Musik være inkluderet.

Kan jeg høre musik på flere enheder samtidig?

Du kan kun benytte YouSee Musik på en enhed per bruger. Du kan dog altid overtage kontrollen med denne bruger fra en anden enhed og fortsætte derfra, så du ikke bliver låst ude på din ønskede afspilningsenhed.

Hvornår kan jeg som ny kunde begynde at høre YouSee musik på pc, tablet og smartphone?

Du kan begynde at bruge YouSee Musik, så snart dit YouSee mobilabonnement er aktivt. Altså fra den dag dit simkort er aktiveret, og du har signal fra os.

Hvornår er nye albums tilgængelige på YouSee Musik?

Nye albums er altid tilgængelige på YouSee Musik samme dag som den officielle udgivelsesdato.

Bruger jeg data, når jeg hører YouSee Musik?

Har du adgang til YouSee Musik via dit mobilabonnement, bruger du af din inkluderede data, når du lytter til YouSee Musik på din smartphone. Er du ikke mobilabonnent hos YouSee, men har adgang til YouSee Musik på din smartphone, vil du også blive afregnet for den data, du bruger, når du anvender YouSee Musik.

Kan jeg bruge YouSee Musik i udlandet?

Ja, det kan du. Med de gældende roamingregler i EU, kan du bruge den data der er inkluderet i dit abonnement - dog max 10 GB - i 36 lande i Europa. Se de 36 lande her

Du kan også bruge YouSee Musik udenfor EU, men her vil du blive opkrævet for dataforbrug. Vi anbefaler derfor, at du bruger YouSee Musik i offline tilstand, så du undgår at blive opkrævet for ekstra data.

Se, hvordan du benytter YouSee Musik i offline tilstand, her.

Se priserne på roaming udenfor EU, her.

Hvad sker der, når pladsen til downloadet musik er nået?

Når grænsen for, hvor meget musik du kan downloade er nået, vil de sange, du har lyttet mindst til, blive slettet for at give plads til at hente nye sange ned.

Hvor mange numre kan jeg have på én playliste?

Du kan maksimalt tilføje 400 numre til en playliste. Det svarer til ca. 20 timers musik på én playliste.

Der er musiknumre, som er forsvundet fra min playliste. Er det en fejl?

Det sker, at rettighederne til sange eller kunstnere bliver trukket tilbage af pladeselskaberne. Hvis det sker, kan du ikke længere finde sangene på YouSee Musik.

Nogle gange sker det, at enkelte sange bliver fjernet fra bestemte album, i de tilfælde, vil du kunne søge sangen frem fra et andet album.

Jeg laver selv musik. Hvordan får jeg det på YouSee Musik, så andre også kan lytte til det?

Hvis du selv er musiker og gerne vil have din musik på YouSee Musik og andre streamingtjenester, så har vi her samlet en liste af tjenester, som kan hjælpe dig.

Gateway
DiGiDi
TuneCore
Landr
Reverbnation