Hjælp til YouSee Musik

Hvordan ændrer jeg lydkvaliteten?

Du kan indstille lydkvaliteten på YouSee Musik. Her viser vi dig, hvordan du får den bedste kvalitet, hvis du lytter til musikken over AirPlay, Chromecast eller offline.

Tryk på indstillinger (tandhjulet) i venstre side.

Vælg Lydkvalitet. Her har du mulighed for at vælge mellem Normal, Høj eller Hi-Fi kvalitet.
Afspiller du din musik over AirPlay eller Chromecast, anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Hi-Fi.
Afspiller du din musik over et mobilnetværk, eller mens du er offline, så anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Høj eller Normal.

Bruger du Sonos til at afspille din musik, vil Sonos bestemme kvaliteten af afspilningen.