Hjælp til YouSee Musik

Hvordan ændrer jeg lydkvaliteten?

Vi anbefaler, at du indstiller lydkvaliteten på din YouSee Musik app afhængigt af, hvordan du lytter. Der er nemlig forskel på, hvordan lydkvaliteten bør indstilles.

Du indstiller lyden ved at gå ind under Indstillinger i menuen.
Vælg Lydkvalitet. Her har du mulighed for at vælge mellem Normal, Høj eller Hi-Fi kvalitet.
Afspiller du din musik over AirPlay eller Chromecast, anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Hi-Fi.
Afspiller du din musik over et mobilnetværk eller mens du er offline, så anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Høj eller Normal.

Bruger du Sonos til at afspille din musik, vil Sonos bestemme kvaliteten af afspilningen.