Bedre bredbånd

Savner I en god bredbåndsforbindelse der, hvor du bor, kan vi måske hjælpe i YouSee.

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os


Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Vi vil gerne gøre en indsats for at skaffe gode bredbåndsforbindelser til alle danskere, uanset om de bor i store byer eller områder, hvor der er færre huse og længere til nærmeste større by. Vi kalder det YouSee’s Landdistriktsinitiativ.

YouSee's Landdistriktsinitiativ er skræddersyet til områder, hvor andre teleselskaber ikke har udvist interesse i at opgradere nettet. Grundlæggende har YouSee mulighed for at levere hurtigt bredbånd, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  1. Mindst 50 husstande/kunder giver tilsagn om køb af bredbånd fra YouSee. Standardpriser, vilkår og almindelig binding er gældende ligesom i resten af landet. 

  2. Der højst er 500 meter mellem de husstande, der ligger længst væk fra hinanden i lokalområdet

  3. Der ikke findes anden kablet infrastruktur (fiber, coax eller kobber), der allerede kan levere 15 Mbit (nedstrøm)

YouSee vil have mulighed for at levere hastigheder på mellem 30 - 100 Mbit (nedstrøm). Båndbredden til de enkelte adresser afhænger af, hvor det er muligt at placere teknikskabet med mikro-centralen i lokalområdet1

Det skal i øvrigt bemærkes, at der er fri konkurrence på TDC’s net, så beboerne er ikke bundet til den samme leverandør for altid.

Repræsenterer du en beboergruppe, eller vil du høre mere om mulighederne i YouSee’s Landdistriktsinitiativ, så kontakt os pr. mail eller ring og læg en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Mail: faellessalg@tdc.dk 
Telefon: 21 12 15 15

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe med spørgsmål vedrørende individuelle abonnementer. Her må vi henvise til YouSee’s kundeservice på nummer 70 70 40 40.

YouSee’s Landdistriktsinitiativ udspringer af et initiativ på den lille ø Hjarnø i udmundingen af Horsens Fjord. 

Beboerne på Hjarnø var trætte af deres langsomme internet og tog derfor kontakt til YouSee for at høre om muligheden for at etablere hurtigere bredbåndforbindelser. I dialog med beboerne lykkedes det YouSee at skabe en løsning, der har hævet internethastigheden på Hjarnø fra 0,4 Mbit op til 50 Mbit. Vel at mærke til de standardpriser, som markedsføres i det øvrige Danmark. 

Efterfølgende har interessen for modellen for bedre bredbånd på Hjarnø været overvældende, og vi har derfor valgt at lancere YouSee’s Landdistriktsinitiativ.

1) Særlige, lokale forhold vil undtagelsesvis kunne medføre, at et projekt ikke kan gennemføres. Det vil være i situationer, hvor der er langt til nærmeste TDC  forsyningspunkt, og der ikke er mulighed for lokal adgang til mast, skorsten, bygning eller lignende, hvor der kan opsættes en radiokæde.