Nyheder til dig med YouSee Mobil

Du får fri data til sommer

Fra 1. juni til 31. august 2019 får alle med YouSee mobil-abonnement fri data i Danmark. Så kan du se frem til at surfe, streame og spille, alt det du har lyst til på Danmarks bedste mobilnetværk. Vi bruger nemlig TDC Group’s netværk, der for 4. år i træk er blevet kåret som det bedste af Teknologisk Institut.

Læs mere her
Få et mobilnetværk i topklasse med YouSee
Undgå fupopkald hos YouSee

Vi stopper 90 % af alle fupopkald

Fupopkald, hvor du bliver ringet op af svindlere, er et stigende problem. Derfor har vi udviklet et digitalt filter, der stopper ca. 90 % af de fupopkald, der forsøger at komme igennem til vores kunder. Det svarer til 2.000.000 kald om måneden.

Når du har dit mobilabonnement hos os, er du automatisk beskyttet af filteret. Og omregnet betyder det, at vi to gange om måneden forhindrer en svindler i at komme i kontakt med dig.

Læs mere her

Nu har du bedre dækning, også når du rejser

Som du sikkert ved, kan du – afhængigt af dit abonnement – bruge op til 20 GB mobildata, når du rejser i de EU-lande, vi samarbejder med. Men nu bliver kvaliteten af din forbindelse også bedre. Vi har nemlig lavet en aftale, der giver dig adgang til disse landes 4G-mobilnetværk.

Har du et abonnement med roaming i 48 lande, kan du nu også tage mobilen med til Japan, Tyrkiet og USA, uden at bekymre dig om regningen.

Læs mere her

Roam løs i op til 48 lande uden at bekymre dig om regningen
Få fordele ved at samle dine mobilabonnementer hos YouSee

Har du samlet familiens mobilabonnementer?

Der er også fordele for din familie, når du har et YouSee-mobilabonnement. Så kan du nemlig få op til fire ekstra mobilabonnementer til kun 149 kr./md. pr. stk. Og man vælger helt selv, om man fx vil have dobbelt op på data, Bookmate eller YouSee Musik via vores fordelsprogram, YouSee More.

Læs mere her

Få flere fordele med YouSee More

Der er masser af fordele inkluderet i dit mobilabonnement. Men hvis I er flere, der samler jeres mobilabonnementer hos os med et af vores nye abonnementer, kan I blive en del af fordelsprogrammet YouSee More. Så får I hver en valgfri fordel – og kan frit vælge mellem film, musik, bøger og meget andet.

Hvis bare én af jer vælger fordelen Dobbelt Data, får I alle dobbelt så meget mobildata i jeres abonnementer.

Læs mere her

Med YouSee More får du endnu mere

Tag musikken med overalt

Ved du godt, at du har en musiktjeneste med i dit abonnement? Med YouSee Musik får du adgang til over 40 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc – præcis når det passer dig.

Læs mere her

Har du hentet appen Mit YouSee?

Få et lynhurtigt overblik over dit abonnement, dit forbrug og dine regninger med Mit YouSee-appen.

Det er også her du kan vælge dine YouSee More-fordele, og få hjælp til de mest almindelige spørgsmål om vores produkter.

Læs mere her

Brug dit wi-fi som mobilmast

Har du nogle gange dårlig indendørs dækning? Så kan dit wi-fi-netværk komme dig til undsætning. Der er nemlig inkluderet det, der hedder Wi-Fi Opkald i vores abonnementer. Det betyder, at du kan bruge din wi-fi-forbindelse til at ringe fra. Og det svarer stort set til at have en mobilmast midt i stuen.

Læs mere her

Brug dit wi-fi når du skal ringe
Tag din telefon med på ferien

Nu bliver det billigere at ringe til udlandet

Den 15. maj 2019 træder der nye EU-regler i kraft, og det betyder, at det bliver billigere at ringe fra Danmark til resten af EU.

Fremover vil det kun koste 0,55 kr. at sende en sms til lande i EU (førpris 2,95 kr.). Og prisen på opkald falder til 1,75 kr./min. (førpris op til 6,00 kr.).

Læs mere her

Få et bedre overblik

Med YouSee Voicemail-appen kan du lynhurtigt aflytte, gemme og få overblik over dine beskeder – helt uden at skulle ringe op til din telefonsvarer.

Hent appen allerede nu – den findes både til iPhone og Android.

Læs mere her

Få 5% i bonus hos Coop med et mobilabonnement hos YouSee

Coop-bonus på 5 % hver måned

Har du et mobilabonnement hos YouSee kan du optjene en bonus hos Coop.

Læs her hvordan du tilmelder dig