FM-signalet er slukket

Har du mistet dit radio-signal, så er det sikkert fordi, du har lyttet til radio gennem kabel-tv-stikket.  Dette signal er nu slukket. Se nedenfor, hvordan du stadig kan lytte til radio.

Vi har slukket for radio-signalet gennem kabel-tv-stikket, for at skabe mere plads til hurtigere bredbånd og bedre billedkvalitet på flere HD-kanaler.

Påvirker FM-sluk mig?

Har du et kabel trukket fra din radio over til R indgangen(som vist på billedet) i dit vægstik, så skal du finde andre muligheder for at høre radio.

Billede af vægstik med Radiostikket hos YouSee - FM sluk

Hvordan kan jeg så høre radio?

Vi har kun lukket for radio-signalet gennem kabel-tv-stikket. Du kan stadig høre radio på disse måder:

• Tv-boks (Humax) - Fra den 3. maj har du muligheden for at lytte til de fleste radiokanaler på Humax-boksen
  • DAB-radio - Igennem en DAB-radio kan du modtage de fleste radiokanaler i den bedste lydkvalitet.
  • På dit tv - På dit tv kan du lytte til de fleste af dine radiokanaler. Se hvor dine radiokanaler ligger på tv'et
  • Apps – Du kan fra et smart tv, mobiltelefon eller på PC downloade forskellige radioapps.
  • Stueantenne -Du kan anskaffe en stueantenne og tilslutte den til radioen, der hvor det antenne-kabel, der går fra væggen tidligere sad i din radio.
Du kan også besøge YouSee Forum, hvor du kan stille spørgsmål og finde flere svar. Gå til YouSee Forum