Opret dit YouSee Login med NemID

Nu behøver du ikke længere at lede efter dine kontooplysninger, når du skal oprette et YouSee Login. Du skal blot bruge dit NemID – så er du klar.

Vi har valgt den fælles login-løsning, som du kender fra din bank og det offentlige, fordi det er en nem og sikker måde at verificere sig selv på.

Efter du har logget på med NemID, skal du vælge den adgangskode og det brugernavn, som fremover bliver din personlige indgang til alle de produkter og tjenester, du har gennem YouSee.

På selvbetjeningssiden Mit YouSee kan du blandt andet se dine regninger for de seneste 12 måneder, oprette en automatisk betalingsløsning og følge med i dit forbrug. Har du Bland Selv, kan du også skifte tv-kanaler i et snuptag.

Du kan læse mere om Mit YouSee her

Hvilke kundetyper kan oprette login med NemID?
Alle privatkunder og alle foreningskunder har mulighed for at oprette et login med NemID.

Hvis du har internet gennem din arbejdsplads, skal du fortsat bruge dine kontooplysninger for at oprette et login. Her kan du læse mere.

Hvad hvis jeg ikke har NemID?

Bare rolig – du har stadig mulighed for at oprette et login. Det gør du på samme måde som førhen – ved hjælp af dine kontooplysninger.

Opret dit YouSee Login her

Har du brug for hjælp til at oprette login?