Anmod om indsigt

Vi respekterer dine rettigheder - og de oplysninger, du giver os, er dine. Det betyder bl.a., at du har ret til at få indsigt i, slettet eller rettet i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Vi passer godt på vores kunders oplysninger. Det er derfor, vi skal have din identitet bekræftet, inden vi udleverer oplysninger til dig. Klik på ’Anmod om indsigt’ og udfyld formularen, så vender vi tilbage i løbet af 30 dage.

Anmod om indsigt