Betal regningen med Automatisk Kortbetaling

Din regning bliver betalt til tiden og helt uden gebyrer

Afhængigt af hvordan du betaler din regning på nuværende tidspunkt, kan du derfor spare op til 49 kr. i indbetalingsgebyr pr. regning.

Når du tilmelder din regning til Automatisk Kortbetaling, trækkes regningsbeløbet automatisk på dit betalingskort den næstsidste hverdag i den måned, hvor der er betalingsfrist.

Når regningen er betalt, vil du modtage en kvittering på den mailadresse du angiver ved tilmeldingen, og via mobil, hvis du tilføjer dit mobilnummer.

Mit YouSee

Sådan tilmelder du dig Automatisk Kortbetaling

Du tilmelder dig Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee. Det gøres på følgende måde.

1. Log ind på Mit YouSee.

Hvis ikke du kender dit YouSee Login, kan du finde det her

2.  Scroll ned til Betalingsform og tryk Vælg ud for Automatisk Kortbetaling.

Har du flere abonnementer hos os, skal du vælge kontonummeret på det abonnement du ønsker at tilmelde til Automatisk Kortbetaling. Ønsker du at tilmelde flere abonnementer til Automatisk Kortbetaling, skal det gøres for hvert enkelt abonnement.

Vidste du, at du med Mit YouSee Selvbetjening nemt får et overblik over dine YouSee produkter, uanset hvor du er? Du kan blandt andet:

• Få et komplet overblik over dine abonnementer
  • Opdatere dine betalingsoplysninger
  • Se dit mobilforbrug løbende
  • Ændre saldokontrol for din mobil
  • Optimere din trådløse forbindelse i hjemmet løbende
  • Nemt skifte dine Tv Bland Selv-kanaler