Automatisk kortbetaling til dit fastnet

I denne artikel viser vi dig hvordan du tilmelder dig Automatisk Kortbetaling til dit fastnet abonnement. Vi viser dig også hvordan du skifter betalingskort og hvordan du afmelder det.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud

YouSee kabel-tv-stik

Sådan tilmelder du dig Automatisk Kortbetaling

1. Klik på yousee.dk/nybetal.

2. Scroll ned på siden til du ser punktet Min Betalingsform.

3. Tryk på linket Skift til Automatisk Kortbetaling.

4. Accepter vilkårene og tryk på knappen Tilmeld nu.

5. Vælg hvilken type kort du ønsker at tilmelde.

6. Indtast dine kortoplysninger og tryk derefter på Gem kortoplysninger.

Sådan skifter du dit betalingskort

1. Klik på yousee.dk/nybetal.

2. Scroll ned på siden til du ser punktet Min Betalingsform.

3. Tryk på linket Skift betalingskort.

4. Tryk på knappen Skift betalingskort.

5. Vælg hvilken type kort du ønsker at tilmelde.

6. Indtast dine kortoplysninger og tryk derefter på Gem kortoplysninger.

Sådan afmelder du Automatisk kortbetaling

1. Klik på yousee.dk/nybetal.

2. Scroll ned på siden til du ser punktet Min Betalingsform.

3. Tryk på linket Afmeld Automatisk Kortbetaling.

4. Tryk på knappen Afmeld.