Hjælp til betaling og regning

Sådan tilmelder du din regning til Automatisk Kortbetaling

Du tilmelder din regning til Automatisk Kortbetaling i Mit YouSee. Når din regning er tilmeldt, bliver den automatisk betalt via det betalingskort, du har valgt.

1. Log ind på Mit YouSee

2. I menuen til venstre vælger du Regninger & betaling.

Har du flere abonnementer hos os, skal du vælge det abonnement (kontonummer), hvor du ønsker at betale din regning med Automatisk Kortbetaling.
Hvis du ønsker at flere af dine abonnementer skal betales via Automatisk Kortbetaling, så skal du sætte det op for hvert enkelt abonnement.

3. Scroll ned og find Automatisk Kortbetaling under Betalingsmetode. Klik på Vælg under Automatisk Kortbetaling.

4. Sæt flueben ved, at du accepterer vilkårene for Automatisk Kortbetaling.

5. Udfyld din e-mailadresse.

6. Udfyld dit mobilnummer (frivilligt), hvis du ønsker at modtage en sms, hver gang din regning bliver betalt.

7. Klik på Start tilmelding.

8. Vælg den type betalingskort, du ønsker at betale dine regninger med.

9. Udfyld kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

10. Afslut med Gem kortoplysninger.

Din regning er nu tilmeldt Automatisk Kortbetaling. Du vil modtage en bekræftelse via e-mail.

Det betyder, at næste gang du modtager en regning fra YouSee, vil den automatisk blive betalt med kortet.
Hvis du har en ubetalt regning, skal du betale den via Mit YouSee eller her. Det er kun fremtidige regninger, som bliver betalt via Automatisk Kortbetaling.

Typiske spørgsmål og svar til Automatisk Kortbetaling

• Ja, vi giver dig altid besked, når en regning er betalt. Vi sender beskeden som mail og sms til den mailadresse og det mobilnummer, du oplyste, da du tilmeldte dig Automatisk Kortbetaling.

Du kan til enhver tid se og ændre dine oplysninger på Mit YouSee.

• Nej. Hvis du i dag betaler din regning via Betalingsservice, sørger vi automatisk for, at det bliver afmeldt, når du tilmelder dig Automatisk Kortbetaling.

Hvis du har modtaget en regning via Betalingsservice, som ikke er betalt endnu, vil den blive trukket på Betalingsservice. Herefter vil næste regning blive trukket på dit kort. Du kan til enhver tid følge status på din regning på Mit YouSee.

• Tilmelding til Automatisk Kortbetaling giver mulighed for, at du modtager din regning elektronisk – men det er ikke et krav.

Hvis du ikke har mulighed for at modtage din regning elektronisk og ønsker at modtage den med posten, kan du kontakte vores Kundeservice. Bemærk, at der er et gebyr for manuel betaling. Se de aktuelle gebyrer her.

• Vi gemmer ikke dine fortrolige kortoplysninger. Disse håndteres af tredjepart (DIBS), som opfylder alle sikkerhedsregler for området.

Vi kender kun et aftalenummer, som DIBS oversætter til det rigtige kort.

• Nej, din regning bliver betalt helt gebyrfrit.

Vi pålægger kun gebyrer for betaling via Betalingsservice eller girokort.

• Når du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling, bliver din regning betalt den næstsidste hverdag i måneden.

Fordi der er tale om en kortbetaling, vil regningen ikke fremgå under fremtidige betalinger i din netbank.

• Du kan tilmelde dig Automatisk Kortbetaling på ethvert tidspunkt. Hvis du allerede har modtaget din næste regning, skal du betale den, som du plejer.

Tilmeldingen træder i kraft så snart, du kan se på din regning, at den betales via Automatisk Kortbetaling.