Hjælp til betaling og regning

Sådan betaler du regninger i Mit YouSee

Det er nemt at betale dine regninger i Mit YouSee, men du kan gøre det endnu nemmere og spare betalingsgebyret ved at tilmelde din regning Automatisk Kortbetaling. Når tilmeldingen er godkendt, bliver dine regninger fremover automatisk betalt til tiden.

En anden løsning er at tilmelde regningen Betalingsservice.

Før du går i gang: Du skal have NemID nøgleapp eller nøgleviser klar for at få din betaling på plads. Du kan ikke bruge NemID nøglekort.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Start med at klikke på Start betaling ud for den regning, du gerne vil betale.

Kryds af i feltet, hvis du ønsker at tilmelde dig Automatisk Kortbetaling. Så bliver dine regninger betalt til tiden og du kan spare op til 49 kr. per regning.

3. Tryk på knappen Betal.

4. Vælg det betalingskort, du ønsker at betale dine regninger med, og udfyld herefter dine kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

5. Klik på Udfør betaling, og godkend betalingen med enten NemID nøgleapp eller NemID nøgleviser.

Du skal bruge et andet selvbetjeningsunivers, hvis du har MobilTid eller Click:

Betal regning for MobilTid i MobilTid Selvbetjening

Betal regning for Click i Click Selvbetjening