Sådan betaler du din regning

Er din forbindelse lukket, fordi din regning ikke er betalt?
De fleste kunder kan betale deres regning her - så åbner vi forbindelsen igen i løbet af 30 minutter. Du kan også altid betale dine regninger direkte i Mit YouSee, og så åbner vi forbindelsen 24 timer efter, vi har registreret din betaling.

Du vælger helt selv, hvordan du vil betale din regning.

Du kan tilmelde din regning til MobilePay, Automatisk Kortbetaling eller PBS.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Klik på Regning og betaling.

3. Klik på Betal.

De fleste kunder kan betale direkte på vores online betalingsside. Du kan også altid betale dine regninger direkte i Mit YouSee.

Det koster 49 kr. i gebyr, pr. regning.