Hjælp til betaling og regning

Betal din regning uden login

Sådan gør du

1. Gå til vores online betalingsside.
  2. Indtast dit kontonummer. Dit kontonummer fremgår af din ordrebekræftelse eller i øverste højre hjørne af din regning.
  3. Indtast regningsnummer. Du finder dit regningsnummer i øverste højre hjørne af din regning.
  4. Indtast din mailadresse.
  5. Klik på Videre.
  6. Vælg nu betalingskort og indtast kortoplysninger.
  7. Klik på Godkend.

Regningen er betalt, når du får en kvittering pr. e-mail. Hvis der er sket en fejl, eller der fx ikke er dækning på kortet, vil du få en fejlbesked. Hvis det sker, skal du kontakte vores kundeservice.

Automatisk betaling af din regning

Du kan slippe for at huske på at betale din regning ved at tilmelde dig Automatisk Kortbetaling – så bliver din regning automatisk betalt til tiden hver måned.

Hvis vi har lukket dit abonnement, fordi du ikke har betalt din sidste regning, så er det vigtigt, at du betaler din ubetalte regning enten her eller på Mit YouSee, før du tilmelder dig en automatisk betalingsform.