Betalingsmuligheder

Du har flere forskellige muligheder for at betale din regning. Det er op til dig, om du vil betale den online via vores online betalingsformular, oprette fortløbende Automatisk Kortbetaling - eller om du vil lave en betalingsaftale med din bank via Betalingsservice.

Betal din regning med Betalingsservice

Ønsker du at tilmelde din regning til Betalingsservice, kan du finde oplysningerne på Betalingsservice på det girokort, der følger med regningen. Dem kan du oplyse til din bank, når du foretager betalingen, så vil fremtidige betalinger foregå automatisk.

Du kan også klikke på knapperne herunder og selv tilmelde dig ordningen.

Sådan tilmelder du regninger til Betalingsservice

• Når du skal tilmelde din regning Betalingsservice, er det en god idé at have din seneste regning ved hånden, så du har alle de informationer, du skal bruge
  • For at tilmelde regninger til Betalingsservice, skal du bruge vores Nets-nummer og Debitorgruppenummer. Vi har allerede udfyldt disse oplysninger for dig i formularerne nedenfor, så du hurtigere kommer igennem

Tilmelding til Betalingsservice

Der er et betalingsgebyr på 9,75 kr., når du betaler din regning via Betalingsservice.

Se listen over gebyrer

Hvornår er min regning tilmeldt Betalingsservice?

Det er forskelligt, hvornår din regning er tilmeldt Betalingsservice, og det kommer blandt andet an på hvornår du tilmelder din regning, samt hvilken bank, du har. Indtil du ser din regning på din betalingsserviceoversigt, skal du derfor selv sikre, at regningen bliver betalt.