Betalingsmuligheder

Du har flere forskellige muligheder for at betale din regning for produkter via telefonstikket (DSL) . Det er op til dig, om du vil betale den online via vores online betalingsformular, oprette fortløbende Automatisk Kortbetaling - eller om du vil lave en betalingsaftale med din bank via Betalingsservice.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem telefonstikket (DSL) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem kabel-tv-stikket (Coax), kan du finde hjælp på denne side.
Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Manuel betaling

Regningen kan sendes pr. e-mail og betales manuelt via girokort-koden. Det er gratis at modtage regningen pr. mail.

Se, hvordan du får regning pr. e-mail

Alternativt kan regningen sendes med posten og betales med girokortet på regningen. Det koster 49 kr. pr. regning, at modtage girokortet med posten.

Betalingsfristen for regninger med manuel betaling er 14 dage og kan variere, fra midten til slutningen af måneden afhængig af regningsdatoen.