Betalingsmuligheder

Du har flere forskellige muligheder for at betale din regning. Det er op til dig, om du vil betale den online via vores online betalingsformular, eller om du vil lave en betalingsaftale med din bank via Betalingsservice.

Betal regninger i Mit YouSee

Det er nemt at betale dine regninger i Mit YouSee. Hvis du har nogle ubetalte regninger, fremgår de tydeligt i MitYouSee, og du kan herfra gå direkte til betaling.

Du kan undgå at betale dine regninger i Mit YouSee ved at tilmelde din regning Automatisk Kortbetaling. Når tilmeldingen er godkendt, bliver dine regninger fremover automatisk betalt til tiden. En anden løsning er at kontakte din bank og tilmelde regningen Betalingsservice.

Hvis vi har lukket dit abonnement på grund af manglende betaling, skal du betale dit abonnement via denne løsning eller online formularen, før du tilmelder dig en automatisk betalingsløsning.

Du skal bruge et andet selvbetjeningsunivers, hvis du har MobilTid eller Click:
Betal regning for MobilTid i MobilTid Selvbetjening
Betal regning for Click i Click Selvbetjening

Hvis du har ubetalte regninger eller regninger klar til betaling, vil de fremgå på forsiden af Mit YouSee.

Du kan også finde dine regninger ved at klikke på Regninger & betaling i menuen.

1. Log ind i Mit YouSee

2. Start med at klikke på Start betaling ud fra den regning du ønsker at betale.

Kryds af i feltet hvis du ønsker at tilmelde dig Automatisk Kortbetaling. Så bliver dine regninger betalt til tiden og du kan spare op til 49 kr. per regning.

3. Tryk på knappen Betal.

4. Vælg det betalingskort, du ønsker at betale dine regninger med, og udfyld herefter dine kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre

5. Klik på Udfør betaling

Din regning er betalt, når du ser denne besked.

Du modtager en kvittering for, at oplysningerne er modtaget. Du vil modtage en kvittering pr. mail, når beløbet er blevet hævet på dit kort.