Betalingsmuligheder

Du har flere betalingsmuligheder for at betale din regning for produkter via kabel-tv-stikket (Coax), alt efter hvilket YouSee produkt du har. Her på siden giver vi dig et overblik over dine dine muligheder.

Automatisk Kortbetaling med mobilabonnement

Har du et mobilabonnement og tilmelder det til Automatisk Kortbetaling, bliver dit abonnement samt eventuelle tillægspakker betalt samlet en gang om måneden. Hvis du udover dit abonnement har forbrug, som eksempel køb af mobilbilletter eller opkald foretaget i udlandet, tanker vi automatisk din konto op, hvis den overskrider -50 kr. Dette giver et sikkerhedsnet ved pludselig overforbrug, idet du aldrig kommer til at have en negativ saldo i længere tid, som ellers kan udløse spærring. Har du mindre end -50 kr. på din konto, betales beløbet automatisk sammen med dit abonnement og eventuelle tillægspakker.

Her tilmelder du Automatisk Kortbetaling

Du tilmelder Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee

Tilmeld din tv-, bredbånds- og telefoniregning

Tilmeld din mobilregning

Har du et YouBio abonnement, er du fra start tilmeldt Automatisk Kortbetaling for dette abonnement, da det er den eneste betalingsmulighed for dette produkt.

Sådan skifter du betalingskort

Du kan let skifte det betalingskort, du har tilknyttet Automatisk Kortbetaling. Vælg hvilken regning, du ønsker at skifte betalingskort på, nedenfor.

Skift betalingskort på din tv-, bredbånds- og telefoniregning

Skift betalingskort på din mobilregning

Sådan afmelder du Automatisk Kortbetaling

Du kan afmelde Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee under Mine Abonnementer.

Typiske spørgsmål til Automatisk Kortbetaling

• Har du har fået en sms, e-mail eller anden rykker fra os, fordi din regning ikke er betalt, kan det skyldes, at du har fået nyt betalingskort. Derfor skal du huske at opdatere dine kortoplysninger til Automatisk Kortbetaling i Mit YouSee, så det nye kort bliver tilknyttet Automatisk Kortbetaling. Din ubetalte regning kan du betale via bankoverførsel.

Læs mere om Automatisk Kortbetaling.

• Din TV-, Bredbånd- og Mobilregning betales den næstsidste hverdag i måneden, når du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling.

Din YouBio regning betales den første hverdag i måneden, når du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling.

Din Telefoniregning dannes den første hverdag i måneden med en betalingsfrist på 10 dage, og betales ved fristens udløb, når du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling.

Har YouSee penge til gode hos dig, når du tilmelder dig Automatisk Kortbetaling, vil de blive opkrævet med det samme. Da der er tale om en kortbetaling, vil den ikke fremgå under fremtidige betalinger i din netbank, som eksempelvis regninger der betales via Betalingservice.

• Nej. Når du tilmelder Automatisk Kortbetaling sørger vi for, at Betalingsservice ikke længere bruges. Betalingsservice vil dog stadig figurere i din bankoversigt.

• Nej. Du kan ikke stoppe en enkelt betaling, men du kan altid afmelde Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee.

• Hvis du er tvivl om, hvorvidt du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling, kan du tjekke ved at gøre følgende:

• Log på Mit YouSee
    • Klik Regning og Betaling
    • Klik det abonnement, du ønsker at se om er tilmeldt Automatisk Kortbetaling.
    • Scroll ned til Min betalingsform, hvor din nuværende betalingsform fremgår. Du kan herfra ændre til en anden.
Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem telefonstikket (DSL), kan du finde hjælp på denne side.
YouSee kabel-tv-stik

Betal din regning med Automatisk Kortbetaling

Med Automatisk Kortbetaling bliver din regning betalt automatisk og uden gebyrer. Automatisk Kortbetaling kan bruges til at betale Telefoni, Bredbånd, TV, Mobil og YouBio. Når du er tilmeldt Automatisk Kortbetaling, tilmeldes du automatisk  e-kommunikation.

Du kan bruge følgende betalingskort til Automatisk Kortbetaling:

• Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro

Vær opmærksom på, at du skal indtaste både e-mail og mobilnummer på Mit YouSee, før du kan tilmeldes Automatisk Kortbetaling.

Bemærk, at du kan tilmelde dig Automatisk Kortbetaling til enhver tid, men at ændringen først træder i kraft ved næste regnings-periode, hvis din kommende regning allerede er blevet produceret.

Videoguide: Sådan tilmelder du Automatisk Kortbetaling