Betalingsmuligheder

Du har flere betalingsmuligheder for at betale din regning for produkter via kabel-tv-stikket (Coax), alt efter hvilket YouSee produkt, du har. Her på siden giver vi dig et overblik over dine dine muligheder.

Betal din regning med Betalingsservice

Når du skal melde dine regninger til Betalingsservice, skal du muligvis oprette flere betalingsaftaler, hvis du har flere abonnementer hos YouSee. Vi opkræver nemlig samlet for YouSee Tv og YouSee Bredbånd, mens telefonregningen opkræves for sig.

Der er et betalingsgebyr på 9,75 kr., når du betaler din regning via Betalingsservice.

Sådan tilmelder du regninger til Betalingsservice

• Når du skal tilmelde din regning Betalingsservice, er det en god idé at have din seneste regning ved hånden, så du har alle de informationer, du skal bruge
  • For at tilmelde regninger til Betalingsservice, skal du bruge vores Nets-nummer og Debitorgruppenummer. Vi har allerede udfyldt disse oplysninger for dig i formularerne nedenfor, så du hurtigere kommer igennem

Vær opmærksom på, at du som telefonikunde skal udfylde feltet kundenr. med dit betaler ID, som du finder på din regning.

Tilmeld din tv- og bredbåndsregning til Betalingsservice

Tilmeld din telefoniregning til Betalingsservice

Tilmeld din mobilregning til Betalingsservice

Hvornår er min regning tilmeldt Betalingsservice?

Det er forskelligt, hvornår din regning er tilmeldt Betalingsservice, og det kommer blandt andet an på hvornår du tilmelder din regning, samt hvilken bank, du har. Indtil du ser din regning på din betalingsserviceoversigt, skal du derfor selv sikre, at regningen bliver betalt.