Betalingsmuligheder

Du har flere betalingsmuligheder for at betale din regning for produkter via kabel-tv-stikket (Coax), alt efter hvilket YouSee produkt du har. Her på siden giver vi dig et overblik over dine dine muligheder.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem telefonstikket (DSL), kan du finde hjælp på denne side.
YouSee kabel-tv-stik

Få overblik over dine betalingsmuligheder

Hos YouSee kan du vælge mellem flere forskellige betalingsformer, når du skal betale dit abonnement. Du kan vælge den løsning, der passer dig bedst, og vi viser dig her, hvilke muligheder du har, for at betale dit YouSee abonnement.

Nedenstående oversigt giver dig et hurtigt overblik over, hvilke betalingsmuligheder der er på de forskellige YouSee abonnementer.

Oversigt over betalingsmuligheder for produkter via kabel-tv-stikket

TV Bredbånd Telefoni Mobil YouBio
Betalingsservice x x x x
Automatisk Kortbetaling x x x x x
Manuel x x x *
Optankning        x

*Telefoniregningen modtager du altid gennem Mit YouSee under Regning og betaling. Du kan betale din telefoniregning manuelt via Netbank.

Betalingsservice – 9,75 kr.
Når du tilmelder din regning til Betalingsservice, betales din regning automatisk, og du kan se det på din betalingsoversigt.

Automatisk kortbetaling – gratis
Når du tilmelder din regning til Automatisk Kortbetaling, trækkes regningsbeløbet automatisk på dit betalingskort ved betalingsfrist uden gebyrer og omkostninger.

Manuel (Girokort) – 49 kr.
Hvis du ikke har tilmeldt din regning til Betalingsservice eller automatisk kortbetaling, vil du modtage din regning med posten. Du kan betale via netbank, i banken, på Mit YouSee eller på yousee.dk/indbetaling.

Optankning – gratis
Som mobilkunde har du mulighed for at tilmelde dig manuel optankning eller via sms optankning.

Hvis du er kunde med en bredbånds- og/eller tv-pakke hos YouSee, kan du vælge at betale uden at skulle logge ind. Læs mere.