Hjælp til betaling og regning

Betal din regning med Betalingsservice

Har du flere abonnementer, skal du nu vælge det abonnement, som du vil tilmelde Betalingsservice.

3. Når du har valgt abonnement, så scroll ned og find Betalingsmetode. Din nuværende betalingsmetode er indrammet med grøn. Vælg nu Betalingsservice.

4. Klik Fortsæt for at komme videre til tilmeldingsformularen.

5. Udfyld oplysningerne og klik på Tilmeld med NemID

Der er et betalingsgebyr på 9,75 kr., når du betaler din regning via Betalingsservice.

Andre måder du kan tilmelde betalingen af din regning til Betalingsservice

Tilmeld dig Betalingsservice via din netbank

Vil du tilmelde din regning til Betalingsservice via din netbank, kan du finde oplysningerne på Betalingsservice på det girokort, der følger med regningen. Dem kan du oplyse til din bank, når du foretager betalingen, så vil fremtidige betalinger foregå automatisk.

Tilmeld dig Betalingsservice via vores formular

Hvis du bruger vores formular er PBS-nummer og debitorgruppenummer allerede udfyldt.

Tilmelding til Betalingsservice

Hvornår er min regning tilmeldt Betalingsservice?

Det er forskelligt, hvornår din regning er tilmeldt Betalingsservice, og det kommer blandt andet an på, hvornår du tilmelder din regning, samt hvilken bank, du har. Indtil du ser din regning på din betalingsserviceoversigt, skal du derfor selv sikre, at regningen bliver betalt.