Hjælp til betaling og regning

Betal din regning med Betalingsservice

1. Log ind i Mit YouSee.

2. I menuen til venstre vælger du Regninger & betaling.

Har du flere abonnementer hos os, skal du vælge det abonnement (kontonummer), hvor du ønsker at betale regningen via Betalingsservice.

3. Scroll ned og find Betalingsservice under Betalingsmetode. Her klikker du på knappen Vælg.

Herefter skal du følge retningslinjerne på skærmen.

Der er et betalingsgebyr på 9,75 kr., når du betaler din regning via Betalingsservice.

Andre måder du kan tilmelde betalingen af din regning til Betalingsservice

Tilmeld dig Betalingsservice via din netbank

Vil du tilmelde din regning til Betalingsservice via din netbank, kan du finde oplysningerne på Betalingsservice på det girokort, der følger med regningen. Dem kan du oplyse til din bank, når du foretager betalingen, så vil fremtidige betalinger foregå automatisk.

Tilmeld dig Betalingsservice via vores formular

Hvis du bruger vores formular er PBS-nummer og debitorgruppenummer allerede udfyldt.

Tilmelding til Betalingsservice

Hvornår er min regning tilmeldt Betalingsservice?

Det er forskelligt, hvornår din regning er tilmeldt Betalingsservice, og det kommer blandt andet an på, hvornår du tilmelder din regning, samt hvilken bank, du har. Indtil du ser din regning på din betalingsserviceoversigt, skal du derfor selv sikre, at regningen bliver betalt.