Fejler din Automatiske Kortbetaling?

I denne artikel kan du læse, hvad du kan gøre, hvis du modtager besked om, at din betaling med Automatisk Kortbetaling ikke er gennemført.

Hvorfor er betalingen afvist?

Er dit betalingskort blevet afvist, drejer det sig ofte om, at det tilmeldte kort er udløbet, eller det er blevet spærret af for eksempel sikkerhedsmæssige årsager.

Typiske årsager kan være

• Du har fået et nyt kort
  • Kortet er meldt stjålet, og derfor spærret
  • Der var ikke dækning på betalingstidspunktet

Dette gør, at vi ikke har kunnet trække beløbet via dit betalingskort.

Hvad gør jeg nu?

1. Betal regningen

Tv og Bredbånd

Du kan betale dine regningen uden at logge ind på yousee.dk/indbetaling Er du blevet afmeldt Automatisk Kortbetaling, kan du samtidig melde dit til betalingsordningen igen.

Hvis du ønsker at skifte kort, skal du gøre dette gennem Mit YouSee.

Gå til Mit YouSee

Fastnet-telefoni

Du kan betale din Fastnet-telefoni regning på 2 måder. Du går til Regning og Betaling og klikker på Betal ved den ubetalte regning, og indbetaler med dit nye betalingskort. Du kan også indbetale via din netbank ved at klikke på PDF filen ud for den ubetalte regning, og finde betalings-ID i bunden af PDF'en.

Gå til Regning og Betaling

2. Opdatér dine kortoplysninger

Har du fået nyt betalingskort skal du opdatere dette på Mit YouSee, så dine fremtidige regninger bliver betalt med dette kort.

Det gør du ved at logge ind på Mit YouSee og finde det produkt, hvor du har Automatisk kortbetaling tilknyttet.

Har du brug for hjælp til at opdatere kortet, kan du følge denne guide for

Mobil og Mobilaftale

Når du har opdateret dine kortoplysninger, behøver du ikke gøre mere. Når vi har registreret dine nye kortoplysninger trækker vi automatisk det skyldige beløb.