Har du glemt at betale din regning?

Får du ikke betalt din regning til tiden, kan du risikere, at dit YouSee-abonnement bliver lukket. Heldigvis kan dit abonnement genåbnes, selvom det er blevet lukket ned.

Indbetal beløbet på yousee.dk

Er der blevet lukket for dit signal på tv, bredbånd eller telefoni, eller har du bare overskredet betalingsfristen, så kan du foretage en nem og hurtig indbetaling på yousee.dk/indbetaling.  

Skulle der allerede være blevet slukket for signalet på dit abonnement, så genåbner vi signalet så snart vi har registreret din indbetaling.

på yousee.dk/indbetaling indtaster du følgende:

  • Dit YouSee kontonummer
  • Regningsnummeret

Begge oplysninger står i højre hjørne på din regning.

Indtast så din mail-adresse, så sender vi en mail til dig, så snart vi har registreret din indbetaling.

 

Har signalet været lukket vil det koste et gebyr at få åbnet for signalet igen.

Læs mere om gebyr for genåbning af dit abonnement

Del din mening med os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sider. Hvad synes du?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen





Relaterede artikler