Hjælp til betaling og regning

Sådan opsætter du sms-godkendelse

Der er kommet nye sikkerhedskrav til handel på nettet. Det betyder, at du skal bruge NemID-appen eller en sms-kode til at godkende køb, betale regninger online og opdatere betalingskort.

Du kan ikke længere bruge NemID-papkortet.

Har du ikke appen, skal du registrere dit telefonnummer og oprette en personlig kode hos Nets, som du fremover skal bruge.

Sådan gør du:

1. Følg dette link, hvor du bliver bedt om at registrere dit telefonnummer og oprette din egen kode hos Nets. Dette trin skal du kun igennem første gang.
  2. Herefter får du tilsendt en sms fra Nets med en engangskode, som du skal bruge sammen med din personlige kode, når du godkender en betaling eller opdaterer et betalingskort.
  3. Du er nu klar til at bruge sms-godkendelse. Du kan betale din regning fra YouSee via dette link.