Hjælp til betaling og regning

Har du glemt at betale din regning?

Får du ikke betalt din regning til tiden, kan du risikere, at dit abonnement bliver lukket. Du kan få genåbnet dit abonnement ved at betale din regning.

Er der blevet lukket for dit signal på tv, bredbånd eller telefoni, eller har du bare overskredet betalingsfristen, så har du to muligheder for at foretage en nem og hurtig indbetaling.

Hvis vi har slukket for signalet på dit abonnement, så genåbner vi signalet, så snart vi har registreret din indbetaling. Det koste et gebyr at få åbnet for signalet igen.

Sådan betaler du din ubetalte regning på Mit YouSee

Hvis du har ubetalte regninger eller regninger klar til betaling, vil de fremgå på forsiden af Mit YouSee.

Du kan også finde dine regninger ved at klikke på Regninger & betaling i menuen.

1. Log ind i Mit YouSee.
  2. Start med at klikke på Start betaling eller Betal ud for din ubetalte regning.
  3. Overvej om du fremadrettet vil betale dine regninger automatisk og uden betalingsgebyr med Automatisk Kortbetaling.
  4. Følg de sidste trin på skærmen.

Betal din ubetalte regning uden login

Hvis du vil betale din regning uden brug af login, kan du gøre det på yousee.dk/indbetaling. Er du i tvivl om, hvordan man gør, så kan du læse mere her.

Gebyr – hvis vi skal genåbne dit abonnement

Læs mere om gebyr for genåbning af dit abonnement:

Forstå dit rykkerbrev

• Fakturanummeret viser den regning, som vi mangler betaling for. På den oprindelige faktura ser du fakturanummeret øverst i højre hjørne.

Fakturadato er den dato, den oprindelige faktura havde betalingsfrist.

Periode viser den periode den ubetalte regning omhandler.

Beløb viser det skyldige beløb vedrørende den ubetalte regning.

Betalingsfrist angiver den sidste dag, du kan indbetale beløbet på rykkeren, uden at sagen fortsætter til inkasso.

Betalings-id er det nummer, der bruges til at identificere den specifikke indbetaling.