Betalingsmuligheder for mobilen

Du har flere muligheder, når du skal betale din mobilregning. Her på siden giver vi dig et overblik over dine dine muligheder.

Ser din selvbetjening sådan ud, viser vi dig her, hvordan du tilmelder Automatisk Kortbetaling.

Plejer du at modtage din mobilregning med posten eller på mail i stedet, kan du i stedet få hjælp her

Ser din selvbetjening sådan er, så er det her, du tilmelder mobilregningen til Automatisk kortbetaling

Automatisk Kortbetaling med mobilabonnement

Med Automatisk Kortbetaling bliver din regning betalt automatisk og uden gebyrer via dit Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro eller American Express kort.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, skal du starte med at vælge, om du logger ind på Mit YouSee med:

Jeg logger ind med telefonnummer og adgangskode

Når du tilmelder dit mobilabonnement til Automatisk Kortbetaling, bliver dit abonnement samt eventuelle tillægspakker betalt samlet en gang om måneden. Hvis du udover dit abonnement har forbrug, som eksempel køb af mobilbilletter eller opkald foretaget i udlandet, tanker vi automatisk din konto op, hvis den overskrider -50 kr. Dette giver et sikkerhedsnet ved pludselig overforbrug, idet du aldrig kommer til at have en negativ saldo i længere tid, som ellers kan udløse spærring. Har du mindre end -50 kr. på din konto, betales beløbet automatisk sammen med dit abonnement og eventuelle tillægspakker.

Hvor tilmelder jeg Automatisk Kortbetaling?

Du tilmelder Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee.

Her kan du tilmelde din mobilregning til Automatisk Kortbetaling

Har du et YouBio abonnement, er du fra start tilmeldt Automatisk Kortbetaling for dette abonnement, da det er den eneste betalingsmulighed for dette produkt.

Hvordan skifter jeg betalingskort?

Du skifter det betalingskort, du har tilknyttet Automatisk Kortbetaling ved at logge ind på Mit YouSee og vælge:

1. Betaling
  2. Automatisk kortbetaling
  3. Rediger

Vælg derefter det betalingskort du ønsker at betale dine regninger med. Udfyld kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Når oplysningerne er indtastede, klik på Gem kontooplysninger. Når du klikker Videre får du en kvittering.

Her kan du skifte betalingskort på din mobilregning

Hvordan afmelder jeg Automatisk Kortbetaling?

Du kan afmelde Automatisk Kortbetaling på Mit YouSee under Mine Abonnementer.

Jeg logger ind med brugernavn og adgangskode

Her på siden viser vi dig, hvordan du opretter og afmelder din regning til Automatisk Kortbetaling, skifter betalingskort, hvis du får nyt betalingskort samt finder svar på typisk stillede spørgsmål om betalingsløsningen.

Hvordan tilmelder jeg Automatisk Kortbetaling?

1. Log ind i Mit YouSee
  2. Klik på Mine Abonnementer
  3. Klik på Se og rediger ved det telefonnummer, du vil tilmeldt Automatisk Kortbetaling
  4. Klik på Tilmeld ud for Automatisk Kortbetaling
  5. Sæt flueben ved Jeg accepterer tillægsvilkår for Automatisk Kortbetaling
  6. Udfyld din e-mail adresse og klik på Godkend
  7. Vælg et betalingskort og indtast nu dine kortoplysninger
  8. Klik på Gem.

Din regning er nu tilmeldt Automatisk Kortbetaling. Det betyder at næste gang du modtager en regning fra YouSee vil den automatisk blive betalt med kortet.

Hvis du allerede har en ubetalt regning, vil den ikke blive trukket på kortet. Er du i tvivl, kan du se hvordan regningen betales på forsiden af regningen.

Hvordan skifter jeg betalingskort?

1. Log ind i Mit YouSee
  2. Klik på Mine Abonnementer
  3. Klik på Se og rediger ved det abonnement, du har tilmeldt Automatisk Kortbetaling
  4. Klik på Opdater kortoplysninger
  5. Kontrollér at den e-mail adresse, der står, er den, du gerne vil have kvitteringen for ændringen sendt til.
  6. Klik så på Godkend

Vælg derefter det betalingskort du ønsker at betale dine regninger med. Udfyld kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Når oplysningerne er indtastede, klik på Gem kontooplysninger.

Når du klikker Videre får du en kvittering.

Hvordan afmelder jeg Automatisk Kortbetaling?

1. Log ind i Mit YouSee
  2. Klik på Mine abonnementer
  3. Klik på Se og rediger ved det telefonnummer, som du ikke længere vil betale med Automatisk Kortbetaling
  4. Under punktet Indstillinger skal du klikke på Afmeld ud for Automatisk Kortbetaling.

Herefter skal du følge retningslinjerne på skærmen.