Betalingsmuligheder for mobilen

Du har flere muligheder, når du skal betale din mobilregning. Her på siden giver vi dig et overblik over dine dine muligheder.

Optank din saldo på din mobil

Når du har et mobilabonnement hos YouSee har du mulighed for, at optanke din saldo på din mobil manuelt eller via sms. Det koster kun almindeligt dankortgebyr og sms-takst.

Sådan optanker du din YouSee mobilkonto manuelt

Når du logger ind på Mit YouSee Mobil, kan du indbetale minimum 50 kr. til din konto via dit kredit- eller betalingskort. Automatisk optankning kræver ikke tilmelding, men blot at du er logget på Mit YouSee Mobil.

1. Log ind på Mit YouSee Mobil

2. Klik på Indbetal penge på din konto

Klik på indbetal penge på din konto

3. Indtast det beløb, du ønsker at optanke din saldo med, dog minimum 50 kr. Klik derefter på Fortsæt.

Indtast det beløb, du vil indbetale

4. Væg korttype og klik på Betal.

Vælg det kort, du vil betale med

5. Indtast kontooplysninger og klik på Bestil og betal.

Skriv dine oplysninger

Bemærk, at hvis du har MasterCard kan du hos visse banker blive bedt om at logge på din Netbank, og godkende køb over internettet første gang du skal benytte kortet til internethandel.

Sådan optanker du din YouSee mobilkonto via sms

Inden du ønsker at bruge sms-optankning skal du tilmelde dig på Mit YouSee Mobil eller ved at kontakte Kundeservice, og angive det beløb, du ønsker at tanke op med, når du sms-optanker. Du kan til enhver tid ændre beløbet ved at logge ind på Mit YouSee Mobil, under sms-optankning og vælg beløb.

Når du ønsker at optanke din saldo, sender du en sms med teksten TANK til 1277, hvorefter din saldo vil blive optanket med det beløb, du har angivet. Når du har optanket din konto, får du en sms og en e-mail.
Tilmeldingen til servicen er gratis og du betaler kun almindelig sms-takst for optankningsbeskeden. Du bliver takseret almindelig dankortgebyr ved optankningen.

Bemærk dog, at er din konto spærret for udgående trafik, vil det ikke være muligt at benytte sms-optankning.