Værd at vide om regning og betaling af YouBio (Coax)

Opkrævningerne falder den første i hver måned og bliver trukket fra det betalingskort, som du registrerede i forbindelse med oprettelsen eller første gang, du lejer en film.

Lejer du film, som ikke er inkluderet i dit YouBio-abonnement, trækker vi beløbet fra dit betalingskort med det samme. Har du bestilt YouBio Plus (og har YouSee Plus), vil dit abonnement optræde på din kabel-tv regning. Hvis ikke du har YouBio Plus, vil det fremgå på en separat regning.

Priser for film- og serieleje i YouBio

Et YouBio-abonnement koster 99 kr. i måneden, og giver dig ubegrænset adgang til abonnement-film- og serier. De fleste abonnementsfilm og –serier kan dog også lejes enkeltvis. Priserne for leje af de film og serier, som ikke indgår i abonnementet, varierer afhængig af filmen eller serien.

De nyeste premierefilm, som du kender fra biografen, koster 49 kr. for leje i 2 døgn. Øvrige premiere-film koster 39 kr., og ældre film koster fra 19-29 kr. Du kan se prisen under den enkelte film eller serie.

Indholdet til YouBio leveres blandt andet af C More. Inkluderet i dit YouBio-abonnement er de seks filmkanaler fra C More: C First, C Hits, C Action, C Emotion, C Kids, C Series.

Du kan bruge følgende betalingskort til YouBio:

• Dankort
  • Visa/Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro

På Mit YouSee kan du selv skifte dit betalingskort, f.eks. hvis du får nyt eller hvis pengene skal trækkes fra en anden konto. Her kan du også skifte brugernavn og adgangskode.

Gå til Mit YouSee

Husk, der ikke er en bindingsperiode på YouBio. Du betaler altid en måned frem, men du kan opsige dit abonnement med udgangen af den aktuelle måned. Det gør du på Mit YouSee. Abonnementet skal stoppes inden kl. 23 den sidste dag i måneden, hvis du ikke ønsker at blive opkrævet for den følgende måned.