Hjælp til betaling og regning

Sådan finder du dit kunde-/kontonummer

Som kunde hos os har du et konto-/kundenummer, som du skal oplyse, når du fx betaler dine regninger eller henvender dig til vores kundeservice.

Du skal starte med at logge ind på Mit YouSee.

Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode, kan du få tilsendt et nyt.

Når du er logget ind på Mit YouSee, finder du YouSee kontonummeret ved at:

1. Gå til Regninger & betaling i menuen til venstre.
  2. Her finder du dit kontonummer i toppen af siden. Hvis du har flere abonnementer, vil du kunne se dem alle sammen i toppen af siden.